google-site-verification=XO-U33U17hm7PQnb6P02sRfOGy6kK6qo_Amx-N8dKCY

Response line matraccsalád

Az emberek pihenését szolgálja 130 éve

A Sealy régre visszatekintő történelme és évtizedek folyamatos fejlesztése meghozta gyünölcsét! A zászlóshajó Sealy márka 2020-ban átvette a No. 1 pozíciót a Top 20 Bedding Producers – amerikai hálószobai termékeket gyártó és forgalmazó cégek listáján!

A response line kollekció

Válasz teste igényeire!

A Sealy Response line matracok a Sealy egyik legkényelmesebb,  általános otthoni használatra készített matracai. A hagyományos rugós matracmaggal kombinált modern acélrugók és zónásított Sealy Posturepedic technológiát alkalmazó komfortzónák hosszú távon biztosítják használóinak a gondtalan pihenést!

Ismerje meg a többféle keménységben is elérhető Sealy Response line matracokat!

 

Néhány technikai információ

A Sealy matracok minden szabvány (vagyis 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm) illetve egyedi méretben is rendelhetők!

A felsorolt 4 matracból eltérő keménységű kivitel is rendelkezésére áll!

  • A Joy matracból kemény, félkemény változat
  • Az Energy matracból felkemény és puha változat
  • A Passion matracból pedig kemény, félkemény és puha változat is rendelhető

Nézzünk bele a Sealy matracok belsejébe!

A Sealy matracok egyedi eljárással készülő, szabadalmaztatott alapanyagok tökéletes kombinációja révén biztosít használóinak éveken át gondtalan éjszakákat!

Sealy Support foam

Az ellenálló Sealy Support foam található minden Sealy matrac alján. Rendkívül tartósra tervezték, hiszen ebbe a rétegbe ágyazzák a rugós matracmagot.

Sealy Cushion foam

A Cushion foam tervezésénél a tartósság mellett már a kényelem is fontos szempont volt, ugyanis ezzel a réteggel már közvetve érintkezik a testünk. Ez a hab választja el a rugószerkezet tetejétől a matrac legfelső komfortrétegét.

Sealy Cushion Air foam

A Sealy egyedi léghabja adja a Joy, Energy és Passion matracok legfelső fekvőrétegét. A különleges eljárással készülő komfortréteg tökéletes alátámasztást biztosít testének, a matrac rugószerkezetével együtt dolgozva.

Sealy Cool Gel Memory foam

A Response line termékcsalád a hűsítő Cool gél memory foam gélhabbal csúcsosodik ki. A Lavish matrac topperében elhelyezett különleges memorygél réteg ráfekvéskor felveszi testének idomait, körbeölelésében teljes alátámasztást biztosít úgy, hogy hűsítő hatásának köszönhetően a megfelelő alvásklímáról is gondoskodik!

… de ne csak a külsőségekkel foglalkozzunk. A Sealy matracok edzett, elnyűhetetlen lelkét a rugós matracmag biztosítja!

Sealy LFK nyitott rugó szerkezet

A Sealy Joy matracokban található nyitott szerkezetű pontrugalmas LFK rugók, ahol szükséges egyedi mozgásuknak köszönhetően összenyomódnak, ahol testünk úgy kívánja pedig feszes érzetet biztosítanak! Felejtse el, a rugós matracoknál tapasztalható áthullámzó mozgást, keljen fel úgy az ágyból, hogy párja ebből mit sem sejt!

Sealy ResponsePro táskarugós szerkezet

Egy Sealy matracban (persze mérettől függően) több mint 1000 rugó található. Ezeket a rugókat egyesével zsákoltálták az Energy, Passion és a Lavish matracokban. Így a rugók amellett, hogy csak ott húzódnak össze, ahol teher éri őket, elmozdulásukban is korlátozottak, mivel a zsákos szerkezet stabil helyzetet biztosít. Ezek az egymástól elválasztott elnyűhetetlen rugók teszik lehetővé, hogy az Energy, Passion és Lavish matracokra 10 év gyártói garanciát vállal a Sealy!

Ami naggyá tette a Sealy-t…

… az nem más, mint a Sealy Posturepedic technology, magyarul a Sealy célzott alátámasztás rendszer! A fentebb ismertetett alapanyagok úgy kerülnek beépítésre a matracokba, hogy azok elkülönülő komfortzónákat hoznak létre a matracban. Nem kell taglalnunk: más alátámasztásra van szüksége a nyaknak, a deréknak és a sípcsontnak. Felejtse el a sajgó izületeket a reggeli ébredéskor!

A Sealy matracoknak sok további egyedi tulajdonsága van. Például, a DuralFlex™ Coil Edge rendszer miatt a matrac szélesebbnek érződik és könnyebb róla felkelni. Ezt a széleinél elhelyezkedő megerősített rugórendszer teszi lehetővé, ugyanis nem süpped a matrac széle sem!

Nézd meg a Sealy matracok bővebb leírását a matrac.hu-n!

Személyesen rendelnél, miután kipróbáltad a matracot? Foglalj időpontot az egyik NOVETEX hálószoba szaküzletbe!